2013-01-14 10:02:42• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - Ma ráébred miben kell változtatnia


Napi horoszkóp január 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehezen vág bele ebbe a hétbe, ám amilyen szürkének ígérkezik a mai nap, olyan színes lehet a folytatás. Ha a reggeli kávé nem elég a frissességhez, inkább ön is a színes gyümölcsleveket válassza a továbbiakban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon energikus, már kora reggel tesz-vesz, mintha csak felhúzták volna. Lehet, hogy sikerült végre kipihennie magát a hétvégén? Vagy csak a megszokás tartja lendületben. Utóbbi esetben kicsit lassítson, lazítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon aktív lehet. Ma még olyan dolgokba is beleütheti az orrát, amihez valójában semmi köze. Ezzel nem fog maradéktalan lelkesedést okozni sem a munkatársai, sem pedig a feljebbvalói körében. A kevesebb több!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma végre ráébred, miben is kellene változnia. A tükörbe néz, és amit ott lát, most valahogy nem tetsző. Pedig úgy tartják, hogy az ember harminc év felett már felelős az arcáért. Hát gyakoroljon valami más grimaszt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön minden téren a tökéletességre törekszik, ezért is van, hogy ma biztosan nem fogja beérni holmi fél sikerekkel. Jó, ha meg akarja valósítani az álmait, de azért ügyeljen arra, hogy ne mások hátán akarjon felkapaszkodni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon szerencsésen indul a napja, ma minden pontosan úgy történik, ahogy azt ön eltervezte. A csillagok és a kedvese támogatását is élvezi. Ráadásul ma találkozhat valakivel, akinek a látása nagy örömmel tölti el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma nem lesz könnyű a napja: a vártnál nehezebb lesz megoldania a munkahelyi problémákat, és a kedvesével is külön csatározásokba kell merülnie. A kettős küzdelem felőrli, esetleg teljesen le is béníthatja. Béküljön ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon szerencsésnek érezheti magát: a munkahelyén ma a láblógatás a feladata, amiben már igazán régen volt része. Használja ki az alkalmat arra, hogy barátságokat kössön, vagy elevenítsen fel. Ma mindenhol barátra lelhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sajnos a hangulatváltozásai komoly befolyással lehetnek munkatársi viszonyaira, és teljesítményére. Próbálja meg félretenni a magánéletét és csakis a racionális síkon gondolkodjon, legalábbis, amíg a munkahelyén van.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma kifejezetten sérülékeny, leginkább persze lelki értelemben. De azért az sem árt, ha jobban a lába elé néz. Különösen reggel, amikor még álmos. A napot is álmodozással tölti, vigyázzon, hogy a főnöke ezt ne vegye észre!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön mindenre képes azért, hogy elérje azt, amit a fejébe vett. De azért nem érdemes mindent odaadnia egy célért. A végén még kiderülhet, hogy többe került a leves, mint a hús. De akkor már késő lesz visszakoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Annyi a teendője, ráadásul annyi információval bombázzák a mai napon, hogy estére már azt sem tudja majd, hogy hol áll a feje. Pedig akkor kellene még rendeznie a dolgait. Mielőtt nekiáll, lazítson legalább egy séta erejéig.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: